Om PlusLoft

Plusloft.dk er lanceret i 2013 af udvikler, og stifter Jesper Bonnén. Her sælges loftbeslag, der gør det meget nemt at udnytte dit loft til (bedre) opbevaring af indbo. Man får simpelthen skabt et bedre pulterkammer. Beslaget gør det endvidere nemmere at efterisolere loftet.

Hvorfor?
I efteråret/vinteren 2009/2010 gik jeg i gang med at efterisolere loftet i mit hus – fra 200 mm til 300 mm. Problemet var, hvad skulle jeg gøre med gangbro, og hvad med de hylder jeg havde fået lavet til vores indbo. Det hele (gangbro og hylder) skulle jo løftes for at der kunne blive plads til ekstra isolering.

Jeg ledte efter nogle brugbare løsninger, der kunne bruges til nemt at lave hylder og gangbroer/inspektionsgange, uden at skulle være tømrer.

Men da jeg kunne ikke finde det jeg søgte, gik jeg i gang med at udvikle loftsbeslaget. Kriteriet har været, at det skal være nemt, hurtigt og sikkert at montere og bruge, og uden brug af værktøj.

Begrundelsen for disse kriterier er, at der ikke er meget plads på et loft. Det er vanskeligt at komme til, og man kan hurtigt komme til at stå i akavede positioner mellem gitterspærene med risiko for at træde ved siden af og havne nede i stueetagen.

Med PL-beslagene kan du således hurtigt få skabt den plads der skal til for at få overblik over det du gemmer på loftet. Du kan roligt gå i gang med et efterisoleringsprojekt, for nu kan du hurtigt og nemt reetablere gangbroer og hylder.

Tjek videoerne her på siden, og se hvor nemt det er at montere og bruge PL-beslagene.